Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis! Kiyoh Klantwaardering 9.5 / 10
Niet goed, geld terug - 60 dagen bedenktijd

Beveiligingsadvies

Je hebt een SmartAlarm aangeschaft of je bent aan het oriënteren. Je wilt hiermee je woning beschermen tegen inbrekers en gevaar. Hieronder lees je verschillende tips & tricks om de meest voorkomende ruimtes beter te beveiligen.

Begane grond

Inbrekers komen meestal via een deur of raam binnen. Het liefst worden ze bij het binnendringen niet gezien. Daarom kiezen meestal voor de achterkant van het huis. Wij zouden voor de begane grond het volgende adviseren:

  • Plaats bij de voor en achterdeur een deur/raam contact
  • Hang in algemene ruimtes een bewegingssensor. Bijvoorbeeld de woonkamer of de hal. Hoe hoger de bewegingssensor hoe verder deze kan kijken. Onze bewegingssensoren detecteren geen huisdieren!

Eerste etage

  • Hang op de overloop een bewegingsmelder. Dit is een strategische plek omdat een inbreker altijd via de trap, of bijvoorbeeld via een balkondeur/raam langskomt.
  • Plaats een deur/raam contact op balkondeuren of dakramen.

Brandveiligheid

Naast inbrekers kan ons systeem ook waarschuwen voor brand en koolstofmonoxidevergifiting. Dit kan met de rook en hittemelder en koolstofmonoxidemelder.

  • Plaats de rook en hittemelder centraal zodat iedereen deze kan horen. Met één rook en hittemelder kan deze het beste op de overloop gemonteerd worden. Als je een relatief grootte woning hebt adviseren wij er hiervan meerdere te plaatsen.
  • Plaats de koolstofmonoixde melder altijd bij een CO-bron. Dit kan bijvoorbeeld de ketel of kachel zijn of in de slaapkamers. Let op! Plaats nooit een koolstofmonoxidemelder achter objecten (kast, gordijn etc.) of naast luchtinlaten/luchtuitlaten.

Tuin

Naast je woning heb je vaak ook kostbare inboedel buitenshuis staan. Denk bijvoorbeeld aan je bbq, gereedschap of je motor. Speciaal voor buitenshuis hebben wij verschillende accessoires die beschikt zijn tegen wind en regen.

  • Plaats bij de tuiningang en garage buitenbewegingsmelders. Onze bewegingsmelders detecteren ook s'nachts!
  • Plaats rondom het huis en op de ingang van je schuur buitencamera's. Dit schrikt ook af.

Offerte op maat

Onze experts stemmen de accessoires af op jouw situatie.

Become a Courier

Support

Heb je na deze tips nog onbeantwoorde vragen? Onze experts staan voor je klaar.

Contact
Become a Partner

So call me maybe?

Bel of mail ons en ontvang persoonlijk advies & tijdelijk extra korting!

Bekijk de contactmogelijkheden
Call me maybe
Basis Alarmpakket

Met twee bewegingssensoren, twee toegangssensoren, een afstandsbediening en bedieningspaneel!

Vanaf €249,95
Top